Amanda Azi

"jadilah Seperti bintang sirius, walaupun mendung, hujan tapi tetap bersinar di langit"

WAWAN REMBUG BABAGAN ESKUL

Tinggalkan komentar

WAWAN REMBUG BABAGAN ESKUL

 

Trio     : “ Sugeng siyang zi,”

Azi      :” sugeng siyang, wonten napa yo?”

Trio     : “Kula badhe taken marang awakmu perkara eskul ingkang awakmu lakoni, punapa mboten angel mbagi waktu sinau,?”

Azi      : “Nggih mboten, kula sampun nyiapake jadwal saben-saben kegiyatan eskul ingkang kula lakoni.”

Trio     : “Punapa awakmu mboten sayah yen awakmu kedah wangsul sonten?”

Azi      : “Nggih sayah, nanging iku sampun dados kesenengan kula.”

Trio     : “Napa mawon ing awakmu lakoni ingkang eskul?”

Azi      : “Kegiatan eskul ingkang kula lakoni yoiku ; PMR, KIR, PRAMUKA, OSIS, Jurnalistik, lan OAN.”

Trio     : “ingkang kathahe kegiatan eskul menika, eskul napa kang diutamakake marang awakmu?”

Azi      : “Kang diutamakake marang kula yoiku KIR.”

Trio     : “Sebabipun punapa awakmu ngutamakake eskul KIR?”

Azi      : “Sebabipun ingkang KIR, kula dados saget kreatif.”

Trio     : “Maturnuwun zi, ingkang sampun paring katrangane.”

Azi      : “Nggih sami-sami.”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s